Samenwerken met Synergie

Inventariseren van behoefte
Als opdrachtgever van Synergie International Recruitment krijgt u wat u nodig heeft. Het maken van de beste match tussen de juiste internationale medewerker, klant en job is de synergie die wij dagelijks willen bereiken. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de behoefte op dat moment, maar kijken we ook naar succes op de lange termijn.

First-time right
Kandidaten die zich inschrijven bij Synergie vullen online hun gegevens en wensen in, uiteraard volgens de richtlijnen van de wet op privacy. Tevens zijn zij dan te matchen in ons recruitment systeem Plan4Flex, zodat zij bij passende opdrachtgevers gepland kunnen worden. Bij geschiktheid worden kandidaten uitgenodigd op kantoor of middels een online kennismakingsgesprek om met hen in een intakegesprek te bepalen of zij als sollicitant aan u als opdrachtgever worden voorgesteld. Tevens voeren wij hier de controle uit op juistheid van gegevens en controleren we het identiteisbewijs op echtheid middels ID-scanner. Na het inwinnen van positieve referenties worden kandidaten met alle nodige informatie geïntroduceerd aan onze opdrachtgevers.

Recruitment
Synergie heeft sinds 1999 een database opgebouwd met ruim 75.000 werkzoekenden, verspreid over het land. Onze database kenmerkt zich door continuïteit en langdurige dienstverbanden. Mond-tot-mond worden veel nieuwe medewerkers geïntroduceerd bij Synergie. Naast de kandidaten uit onze database wordt uw vacature ook actief uitgezet bij onze vaste wervingsbureau ’s in het buitenland, op onze website en social media kanalen. Samen met u creëren we de  juiste employer branding, zodat de kwaliteit van sollicitanten past bij de vraag op dat moment.

Poolmanagement
Door gebruik te maken van poolmanagement, bouwen we in overleg met u een pool op van flexkrachten met nagenoeg hetzelfde functieprofiel. Afhankelijk van de vraag kunnen we snel het aantal flexkrachten op-en afschalen. Strakke crossplanning maakt dat onze internationale medewerkers gemiddeld bij drie opdrachtgevers hebben gewerkt en gegarandeerd aan de door hen gewenste uren per week komen.

Totale HR ontzorging
Steeds meer opdrachtgevers richten zich op een totale HR ontzorging. Als bedrijf moet u in deze tijd continu inspelen op veranderingen en u hieraan aanpassen. De noodzaak om te veranderen is door de jaren heen het enige wat niet verandert. Geef uw volledige HR-afdeling uit handen en wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij regelen alles tot in de puntjes. Dit alles gebeurt aan de hand van één vast aanspreekpunt.

Ook als werknemer zit je goed bij Synergie
Vanaf 1 januari 2021 maakt de Fair Employment Code Arbeidsmigranten onderdeel uit van de lidmaatschapscriteria voor ABU-leden die arbeidsmigranten bemiddelen. Met deze code wil de ABU bijdragen aan meer zekerheid voor de arbeidsmigrant, eerlijke concurrentie en een gelijk speelveld in de branche.
Op het moment dat Synergie met een (potentiële) werknemer in contact komt, start onze persoonlijke begeleiding. Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we op welke manier we elkaar het beste kunnen helpen. Eenmaal bij ons in dienst zorgen wij voor een optimale werkomgeving, zodat onze werknemers zich puur op het werk kunnen richten.  Alle andere randzaken zoals de reis naar Nederland, huisvesting, vervoer en administratieve zaken als zorgverzekeringen en eventueel aanvraag van een BSN-nummer worden door ons geregeld.