Vind jouw droomjob bij Synergie!
Volg ons
Instagram
LinkedIn
TikTok

WIJ GAAN VOOR DE BESTE MATCH

Synergie International Recruitment is gespecialiseerd in het uitzenden van internationale medewerkers, met name uit Polen en andere landen uit Oost-Europa. Uitgebreide kennis van de markt en de diverse branches, persoonlijke aandacht en begeleiding voor, tijdens en na het werk, waarborgen de kwaliteit van de uitzendkrachten die dagelijks door Synergie worden te werk gesteld.

Bereikbaarheid

Synergie International Recruitment
Madame Curieweg 8, 5482 TL Schijndel

1
GESTARTE INTERNATIONALE MEDEWERKERS AFGELOPEN WEEK
1
CONTACTMOMENTEN AFGELOPEN
1
TEVREDEN KLANTEN
1
INTERNATIONALE MEDEWERKERS AAN HET WERK VIA SYNERGIE

LABEL VAN SYNERGIE NEDERLAND

Synergie International Recruitment is onderdeel van Synergie Nederland. Synergie Nederland is een toonaangevend uitzendbureau dat zich onderscheidt door een sterke focus op samenwerking. Met een uitgebreid netwerk van lokale vestigingen en deskundige professionals streven wij ernaar om de perfecte match te creëren tussen werkgevers en werknemers.

WERKEN IN OOSTENRIJK

Werken in Oostenrijk en Synergie International Recruitment werken al jarenlang succesvol samen om jouw tewerkstelling als horecamedewerker, skileraar of medewerker shop/verhuur tot een succes te maken! Werken in Oostenrijk voorziet Oostenrijkse bedrijven samen met Synergie van vakbekwaam personeel en werkzoekenden van de leukste seizoensbaan van hun leven! Meer weten? Check hieronder het vacature-aanbod en solliciteer direct.