Werken via Synergie

Op het moment dat we met jou als internationale medewerker in contact komen start onze persoonlijke begeleiding. Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we op welke manier we elkaar het beste kunnen helpen. Eenmaal bij ons in dienst zorgen wij voor een optimale werkomgeving, zodat jij je puur op het werk kunt richten. Alle andere randzaken zoals huisvesting, vervoer en administratieve zaken als aanmelden verplichte zorgverzekering en eventueel aanvraag van een BSN-nummer worden door jouw vaste contactpersoon geregeld.

“Nu ik via Synergie werk, heb ik vaste uren én de kans overuren te maken. Ideaal.”

Werken bij Synergie
Bij Synergie kun je terecht voor veel verschillende soorten werk. We bemiddelen in vaste en tijdelijke banen in de logistieke-, productie-, metaal-, food-, en bouwsector. Voorbeelden van banen zijn heftruckchaufeurs, productiemedewerkers, in- en outboundmedewerkers, orderpickers of voicepickers, allround logistiek medewerkers, technische productiemedewerkers en alle voorkomende “extra handjes”.
Als je op zoek bent naar een dergelijke baan, bekijk dan snel ons actuele vacatureaanbod, of schrijf je dan direct in middels het inschrijfformulier.

Huisvesting
Wij zorgen, indien gewenst, voor huisvesting voor onze medewerkers. De huisvesting is in beheer van een externe partner en voldoet aan de kwaliteitseisen van de SNF (Stichting Normering Flexwonen).  Hierdoor wordt aangetoond dat wordt voldaan aan de norm voor huisvesting op het gebied van ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, brandveiligheid, informatievoorziening en overige eisen. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen. Als de randvoorwaarden goed geregeld zijn, ga je met nog meer plezier naar je werk.

Vervoer
We beschikken over een betrouwbaar en representatief wagenpark. Medewerkers kunnen een fiets of auto tot hun beschikking krijgen of er wordt samen gecarpoold van en naar het werk. Wij huisvesten onze medewerkers altijd zo dicht mogelijk bij hun werkplek. Zo proberen we onnodig lange werkdagen door lange reistijden te beperken.

Salaris
Wanneer je als uitzendkracht via Synergie gaat werken gelden de rechten en plichten die in de ABU CAO voor uitzendkrachten staan beschreven. Vanaf de eerste dag word je beloond conform de inlenersbeloning of CAO van de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Synergie vindt gelijke beloning voor al onze werknemers de basis van een succesvolle samenwerking. De inlenersbeloning is samengesteld uit de volgende zes elementen: periodeloon in de schaal, arbeidsduurverkorting (ADV), toeslagen overwerk, ploegendienst verschoven uren, loonsverhoging, kostenvergoeding en periodieken. Wij betalen onze salarissen wekelijks, op basis van de gewerkte uren van de voorgaande week.

“Alles is goed geregeld en de contracten zijn duidelijk. Kom ik toch ergens niet uit? Dan bel of app ik en word ik meteen geholpen.”

Synergie app
Wanneer je via Synergie gaat werken, krijg je toegang tot onze mobiele Synergie app. Hierin kun je te allen tijden bij je documenten zoals contract, loonbelastingformulier, de huisregels van Synergie. De app biedt jou ook de mogelijkheid om de nodige documenten digitaal te ondertekenen. Daarnaast vind je in de app je weekplanning terug. Heb je vragen? Gebruik de chat functie om rechtstreeks met onze medewerkers in contact te komen.