Over ons

Synergie International Recruitment B.V. maakt samen met Synergie BV, deel uit van de Franse internationaal en beursgenoteerde Synergie Groep S.A. Door de jaren heen is Synergie Groep S.A. uitgegroeid tot een multinationale onderneming, die inmiddels met ruim 800 vestigingen actief is in achttien verschillende landen. Dagelijks worden vanuit al deze vestigingen ruim 50.000 medewerkers te werk gesteld. Hiermee is Synergie Groep S.A. één van de marktleiders in Frankrijk en staat het als 5e genoteerd in Europa.

In Nederland kent het huidige Synergie International Recruitment haar ontstaan als ADR Uitzendgroep. In 1999 is het bedrijf opgericht en werden in eerste instantie flexkrachten uit Engeland te werk gesteld bij diverse opdrachtgevers in de regio. Vandaar de naam: Anglo Dutch Recruitment (ADR). Niet veel later werden Poolse medewerkers geworven voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Vervolgens is de groei verder doorgezet en om hieraan verder vorm te kunnen geven, is enkele jaren later het bedrijf verhuisd naar de huidige kantoorlocatie in Schijndel (Madame Curieweg – Industrieterrein Duin II). Een perfecte locatie, te midden van de meeste van onze opdrachtgevers uit de regio. Enige tijd later werd de naam veranderd in ADR Personeelsdiensten. Vanaf de overname in 2008 door Synergie Groep S.A. hebben wij onze dienstverlening, met name op het gebied van uitzenden, verder kunnen uitbouwen. Vanaf januari 2013 dragen we de naam Synergie International Recruitment.

Vandaag de dag werken we bij Synergie International Recruitment met een team van 9 vestigingsmedewerkers. Het team kenmerkt zich door harde werkers met een grenzeloze flexibiliteit. Samenwerken is vanzelfsprekend en de gezamenlijke verantwoordelijkheid maakt het dat dit specialisme binnen Synergie succesvol is en blijft groeien.