FAQ

Op welke manier kan ik het beste solliciteren? Wanneer krijg ik mijn salaris uitbetaald? Antwoord op deze vragen en meer vind je hier!

Je kunt op meerdere manieren solliciteren. Wanneer je een vacature hebt gezien waarvoor je in aanmerking wilt komen, kun je middels de button “solliciteer direct” je gegevens achter laten.
Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie doen. Dit kan via de website of stuur je sollicitatie rechtstreeks naar contact@synergiejobs.nl

Het enige wat je bij je dient te hebben is een CV (up-to-date), een geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart), je bsn-nummer (afschrift Belastingdienst), rijbewijs en opleidingscertificaten die van toepassing zijn (reach- of heftruck, VCA (Basis / VOL), Tig / Mig-mag, etc.).

Wanneer je als uitzendkracht via Synergie gaat werken gelden de rechten en plichten die in de ABU CAO voor uitzendkrachten staan beschreven. Vanaf je eerste werkdag word je beloond conform de inlenersbeloning of CAO van de opdrachtgever waar je werkzaam bent. De inlenersbeloning is samengesteld uit de volgende zes elementen: periodeloon in de schaal, arbeidsduurverkorting (ADV), toeslagen overwerk, ploegendienst, verschoven uren, loonsverhoging, kostenvergoeding en periodieken.

Al onze uitzendkrachten, tenzij anders overeengekomen, ontvangen wekelijks het salaris op basis van de uren van voorgaande week. Bij uitzonderingen rond feestdagen informeren wij iedereen tijdig over de aangepaste betaaldag.

Wij zijn van mening dat het succes van de uitzendkracht bovenaan staat. Medewerkers waarmee wij een prettige samenwerking hebben kunnen in overleg met hun opdrachtgever en Synergie ook rekenen op Fase B en C. We kijken daarbij naar de behoefte van jou en de klant.

Bij ziekte meld je je zo spoedig mogelijk, in ieder geval 1 uur vóór aanvang van de dienst, persoonlijk en telefonisch ziek bij Synergie. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0031-(0)73-547 0579.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel hem dan via ons contactformulier.