Referenties

Versteijnen Logistics

“Wij werken sinds 2000 naar volle tevredenheid samen met Synergie en krijgen de kwaliteit en flexibiliteit die we nodig hebben.

Door de hoge leverbetrouwbaarheid van Synergie en de kwalitatieve, flexibele medewerkers van Synergie zijn wij in staat om met een minimale vaste groep medewerkers de dagelijkse werkzaamheden tijdig af te handelen. Voor vragen en verzoeken zijn ze 24 uur per dag bereikbaar, dus je kunt met recht zeggen dat Synergie de partner is, zowel in goede als in slechte zin.”

My Jewellery 

“Het afgelopen jaar hebben wij de samenwerking met Synergie voortgezet in een stijgende lijn. Ons warehouse groeit per dag en daar hebben wij alle helpende handjes voor nodig. Synergie staat klaar om de beste medewerkers voor te stellen en ze te kunnen plaatsen.

De medewerkers van Synergie zijn harde gemotiveerde medewerkers die elke dag opnieuw het beste uit zichzelf halen. Het zijn toppers binnen ons bedrijf!

Ik heb dagelijks contact met jullie collega Ewa, dit bevalt ontzettend goed en alleen maar vol lof over te spreken. Wij hopen op een goede lange samenwerking met elkaar!”

CEVA Logistics

“Als toonaangevend bedrijf in e-commerce dienstverlening begeleiden wij onze klanten met innovatieve en slimme oplossingen om hun webshop te laten excelleren. Schaalbaarheid is daarbij een belangrijk aspect. Synergie denkt al jaren met ons mee en samen hebben we opgebouwd een grote pool van flexwerkers. Zodra de vraag naar extra medewerkers toeneemt, kunnen zij het aantal flexwerkers snel opschalen. Leverbetrouwbaarheid en aanwezigheidspercentages zijn hoog. Synergie gaat voor de praktijkgerichte aanpak die gecombineerd wordt met de nauwe onderlinge samenwerking leidt tot de beste resultaten voor ons bedrijf.”

Berco Truck Components

“Berco heeft een langdurige samenwerking met Synergie, dat bekend is met de bedrijfsfilosofie en werkcultuur van Berco in het algemeen.

Dit vergt overleg en uitleg tussen Berco en Synergie over hun wensen. Eventuele noodzakelijke aanpassingen worden in overleg gedaan. Dit is de basis van onze goede samenwerking. Geen misverstanden, geen verwachtingen scheppen die niet waargemaakt kunnen worden, duidelijkheid.

Dit resulteert in tevreden medewerkers (met een commercieel verantwoorde output) en een efficiënte combinatie van mens en werk EN dus resultaat. Synergie speelt hier goed op in, anticipeert en komt waar nodig met voorstellen en ideeën, denkt met u mee. Dit geeft vertrouwen voor een verdere samenwerking tussen Berco en Synergie voor de komende jaren.”

Vivera

“Mijn ervaring met Synergie is dat het een club is die met een platte organisatie daadkrachtig hun processen aanstuurt. De gedrevenheid waarmee dit gebeurt straalt energie uit en laat ons zien dat alles uit de kast wordt gehaald om doelstellingen te realiseren.

De genoemde gedrevenheid en daadkracht zien wij ook terug in de werving en selectie van flexwerkers. De zogenaamde mis-matches komen nauwelijks voor en mocht dit toch het geval zijn dan wordt er in overleg met ons daadkrachtig gehandeld.

Het contact tussen de recruiter en de flexwerkers is laagdrempelig en intensief wat ten goede komt aan de betrokkenheid van de flexwerkers.

Kortom; een prettige organisatie om mee samen te werken die staat voor wat ze met ons afspreken.”

Van den Heuvel Logistiek

Synergie is voor Van den Heuvel Logistiek al jaren een betrouwbare partner voor zowel uitzendkrachten als payroll.

De snelheid waarmee SIR uiterst professionele vakmensen kan leveren verbaast ons iedere keer weer. Of het nu gaat om een vrachtwagenchauffeur, heftruckchauffeur of magazijnmedewerker, ze leveren wat wij nodig hebben. Zelf last-minute  aanvragen

s ’avonds laat kunnen ingevuld worden voor de volgende dag of zelfs ad-hoc.

Verder maken wij al vele jaren gebruik van de Payroll afdeling van SIR. Door het scherpe tarief in combinatie met de goed geautomatiseerde en foutloze verwerking van uren brengen wij al onze Payroll medewerkers bij SIR onder.

Doordat SIR in de regio verschillende kantoren heeft is het persoonlijk contact met de medewerkers zeer goed.