Diensten

Synergie International Recruitment maakt deel uit van Synergie Nederland welke op haar beurt onderdeel is van de internationaal en beursgenoteerde Synergie Groep.

Door de jaren heen is Synergie uitgegroeid tot een multinationale onderneming, die met bijna 800 vestigingen actief is in achttien verschillende landen.

Synergie International Recruitment is gespecialiseerd in het uitzenden van internationale medewerkers, voornamelijk afkomstig uit Polen en andere landen in Oost-Europa en bemiddelt in vaste en tijdelijke banen in diverse sectoren zoals in de logistieke-, productie-, metaal-, food-, en bouwsector. Voorbeelden van banen zijn hef- en/of reachtruckchauffeurs, productiemedewerkers, in- en outboundmedewerkers, orderpickers (voicepickers), allround logistiek medewerkers, technische productiemedewerkers en alle voorkomende “extra handjes” .

We zijn in staat om snel in aantallen op- en af te schakelen, afhankelijk van de (tijdelijke) drukte of piek in uw bedrijf. De arbeidskrachten worden zorgvuldig in Nederland, Polen en Oost-Europa geselecteerd op basis van een, samen met u, opgesteld functieprofiel. Afhankelijk van het project kunnen ongediplomeerde werknemers worden ingezet of juist vakbekwaam gecertificeerd personeel.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Uitzenden
Ieder bedrijf heeft door het jaar heen wel eens te maken met piekdrukte of onderbezetting vanwege projecten, vakantie of ziekte. Kostentechnisch is het niet interessant om hier structureel mensen voor op uw loonlijst te hebben staan. Flexibiliteit en op tijdelijke basis inhuren sluit beter aan bij deze situatie.

Payrollen
Bij payrolling krijgt u de flexibiliteit van een uitzendkracht, zonder de kosten van werving en selectie. We nemen op papier uw uitzendkracht over en nemen hiermee al uw arbeidsrechtelijke risico’s over.

Detacheren
Voor de opvang van structurele flexibele arbeid bieden wij de mogelijkheid om medewerkers via de detacheringsformule bij uw bedrijf te plaatsen. Deze constructie biedt u meer binding met uw tijdelijke werknemers.

Werving & Selectie
Wij bieden ook de mogelijkheid om kandidaten voor een functie te werven en te selecteren. Vervolgens kan de passende kandidaat direct door de opdrachtgever in dienst worden genomen. Met een creatieve marktbenadering gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Opleidingen
Gemotiveerde arbeidskrachten krijgen bij ons de kans om bijvoorbeeld hun hef- en of reachtruckcertificaat te behalen, nascholing code95 of VCA. Bovendien kunnen wij een volledige opleiding tot C of CE Chauffeur regelen. Met deze papieren in hun bezit zijn gemotiveerde medewerkers vervolgens verzekerd van een leuke en uitdagende baan bij een van onze opdrachtgevers.

Recruitment
Synergie heeft sinds 1999 een database opgebouwd met ruim 75.000 werkzoekenden, verspreid over het land. Onze database kenmerkt zich door continuïteit en langdurige dienstverbanden. Mond-tot-mond worden veel nieuwe medewerkers geïntroduceerd bij Synergie. Naast de kandidaten uit onze database wordt uw vacature ook actief uitgezet bij onze vaste wervingsbureaus in het buitenland, op onze website, verschillende jobboards en sociale mediakanalen. Samen met u creëren we de juiste employer branding, zodat de kwaliteit van sollicitanten past bij de behoefte van uw vraag.

Poolmanagement
Door gebruik te maken van poolmanagement, bouwen we in overleg met u een pool op van flexkrachten met nagenoeg hetzelfde functieprofiel. Afhankelijk van de vraag kunnen we snel het aantal flexkrachten op- en afschalen. Strakke crossplanning maakt dat onze medewerkers gemiddeld bij drie opdrachtgevers hebben gewerkt en gegarandeerd aan de door hen gewenste uren per week komen.