Ik heb werkkracht nodig
Szukam pracy / Ik zoek werk
"Samen zorgen dat het werkt!"
Bas Hermes - Directeur
Synergie International Recruitment
Inhoud aanpassen-link:
"Succesvolle samenwerking voor de W&S en personeelsadministratie van horecapersoneel en skileraren"
Werken in Oostenrijk.nl
Inhoud aanpassen-link:
"In korte tijd het aantal flexkrachten flink opschalen"
Ingram Micro
Inhoud aanpassen-link:
"Snel de juiste persoon gevonden die bij onze organisatie past"
HR Manager
Tausch brand sensations
Inhoud aanpassen-link:
"Optimale kwaliteit en leverbetrouwbaarheid "
Berry van der Velden - directeur
BERCO Car Carpets
Inhoud aanpassen-link:

Home

Bekijk hier de bedrijfsfilm van Synergie Nederland

Synergie International Recruitment

  

Synergie International Recruitment is gespecialiseerd in het uitzenden van arbeidsmigranten, met name uit Polen en andere landen uit Oost-Europa. Uitgebreide kennis van de markt en de diverse branches, persoonlijke aandacht en begeleiding voor, tijdens en na het werk, waarborgen de kwaliteit van de uitzendkrachten die dagelijks door Synergie worden te werk gesteld.

  

Directeur aan het woord

Bas Hermes, directeur @
Synergie International Recruitment

“Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit, deze kernwoorden staan bij ons hoog in het vaandel. Door de juiste uitzendkrachten te verbinden aan onze opdrachtgevers ondersteunen we onze klanten in het behalen van hun doelen.
Het sociaal beleid en het welzijn van onze uitzendkrachten verliezen we daarbij zeker niet uit het oog. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van onze huidige én potentiële opdrachtgevers!"

Werken in Oostenrijk

https://youtu.be/44S2iJfACRI

Ga je aankomend seizoen als horecamedewerker, skileraar of medewerker shop/verhuur aan de slag in Oostenrijk, dan verzorgt Synergie voor jou de loonadministratie. Werken in Oostenrijk en Synergie werken al jarenlang succesvol samen om jou tewerkstelling in Oostenrijk tot een succes te maken! Werken in Oostenrijk voorziet Oostenrijkse bedrijven samen met Synergie van vakbekwaam personeel en werkzoekenden van de leukste seizoensbaan van hun leven! Meer weten? Ga naar deze website voor meer informatie en bekijk het huidige vacature-aanbod.

Tevreden klanten van Synergie

Waarom moeilijk doen als het samen kan? De juiste medewerker op het juiste moment zorgt voor een optimale prestatie voor uw bedrijf. Synergie begrijpt dat als geen ander. Een aantal opdrachtgevers deelt graag hun mening over onze succesvolle samenwerking. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij   '  Opdrachtgevers'  !

Bereikbaarheid

Synergie International
Recruitment

+31 (0)73 549 62 16

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29