Ik heb werkkracht nodig
Szukam pracy / Ik zoek werk
Link to edit content:

Werkwijze

Als opdrachtgever van Synergie IR krijgt u wat u nodig heeft. Wij willen onze opdrachtgevers zo goed en optimaal mogelijk van dienst zijn. Door onze persoonlijke benadering krijgt u precies wat u nodig heeft. Bij alles wat we doen is ons uitgangspunt:

"Geef de opdrachtgever wat hij nodig heeft en niet wat hij vraagt!"


Inventariseren van behoefte

Als eerste onderzoeken we wat de opdrachtgever nodig heeft. Voor ons is het belangrijk dat we een opdrachtgever optimaal ondersteunen en daarom kijken we verder. Wij geven een klant wat hij nodig heeft en niet wat hij vraagt!

Werving en Selectie

Als we hebben vastgesteld wat u als opdrachtgever nodig heeft gaan wij met een creatieve marktbenadering op zoek naar de beste kandidaat.

Matching en Plaatsing

De door ons geselecteerde kandidaat wordt voorgesteld aan de opdrachtgever om te kijken of er een match is. Als dat het geval is wordt de kandidaat bij de opdrachtgever geplaatst.

Poolmanagement

Door gebruik te maken van poolmanagement, bouwen we in overleg met u een pool op van flexkrachten met nagenoeg hetzelfde functieprofiel. Afhankelijk van de vraag kunnen we snel het aantal flexkrachten opschalen.

Totale HR ontzorging

Steeds meer opdrachtgevers richten zich op een totale HR ontzorging. Als bedrijf moet u in deze tijd continu inspelen op veranderingen en u hieraan aanpassen. De noodzaak om te veranderen is door de jaren heen het enige wat niet verandert. Geef uw volledige HR-afdeling uit handen en wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij regelen alles tot in de puntjes.
Dit alles gebeurt aan de hand van een vast aanspreekpunt. Wij gaan voor kwalitatief hoogwaardige begeleiding en daarom zijn we 24/7 voor u bereikbaar.

Ook als werknemer zit je goed bij Synergie

Op het moment dat we met een (potentiële) werknemer in contact komen start onze persoonlijke begeleiding. Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we op welke manier we elkaar het beste kunnen helpen.
Eenmaal bij ons in dienst zorgen wij voor een optimale werkomgeving, zodat onze werknemers zich puur op het werk kunnen richten. Alle andere randzaken zoals de reis naar Nederland, huisvesting, vervoer en administratieve zaken als zorgverzekeringen en eventueel aanvraag van een BSN-nummer worden door ons geregeld.