Ik heb werkkracht nodig
Szukam pracy / Ik zoek werk
Link to edit content:
Link to edit content:
Link to edit content:
Link to edit content:

Werken bij Synergie

Op het moment dat we met een (potentiële) werknemer in contact komen start onze persoonlijke begeleiding. Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we op welke manier we elkaar het beste kunnen helpen.
Eenmaal bij ons in dienst zorgen wij voor een optimale werkomgeving, zodat onze werknemers zich puur op het werk kunnen richten. Alle andere randzaken zoals de reis naar Nederland, huisvesting, vervoer en administratieve zaken als aanmelden verplichte zorgverzekering en eventueel aanvraag van een BSN-nummer worden door ons geregeld.

Werken bij Synergie

Bij Synergie kun je terecht voor veel verschillende soorten werk. We bemiddelen in vaste en tijdelijke banen in de logistieke-, productie-, metaal-, food-, en bouwsector. Voorbeelden van banen zijn heftruckchaufeurs, productiemedewerkers, in- en outboundmedewerkers, orderpickers of voicepickers, allround logistiek medewerkers, technische productiemedewerkers en alle voorkomende “extra handjes”.
Als je op zoek bent naar een dergelijke baan, schrijf je dan direct in middels het inschrijfformulier. Indien we mogelijkheden voor je hebben nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Huisvesting

Wij zorgen, indien gewenst, voor huisvesting voor onze medewerkers. De huisvesting is in beheer van een externe partner en voldoet aan de kwaliteitseisen van de SNF (Stichting Normering Flexwonen).  Hierdoor wordt aangetoond dat wordt voldaan aan de norm voor huisvesting op het gebied van ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, brandveiligheid, informatievoorziening en overige eisen. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen. Als de randvoorwaarden goed geregeld zijn, ga je met nog meer plezier naar je werk.

Vervoer

We beschikken over een betrouwbaar en representatief wagenpark. Medewerkers kunnen een fiets of auto tot hun beschikking krijgen of er wordt samen gecarpoold van en naar het werk. Wij huisvesten onze medewerkers altijd zo dicht mogelijk bij hun werkplek. Zo proberen we onnodig lange werkdagen door lange reistijden te beperken. 

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29