Ik heb werkkracht nodig
Szukam pracy / Ik zoek werk
Inhoud aanpassen-link:
Inhoud aanpassen-link:
Inhoud aanpassen-link:

Voordelen

    Bas Hermes, directeur @ Synergie International Recruitment

Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit, deze kernwoorden staan bij ons hoog in het vaandel. Door de juiste uitzendkrachten te verbinden aan onze opdrachtgevers ondersteunen we onze klanten in het behalen van hun doelen.
Met veel van onze opdrachtgevers werken we al jarenlang samen. Doordat we steeds meer van elkaar weten, is er een krachtige samenwerking ontstaan. De komende jaren zullen we ons blijven ontwikkelen en willen we met Synergie een nog belangrijkere rol gaan spelen bij het vinden van de juiste HR-oplossingen. Uiteraard gericht op de wensen van de opdrachtgever.
Het sociaal beleid en het welzijn van onze uitzendkrachten verliezen we daarbij zeker niet uit het oog. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van onze huidige én potentiële opdrachtgevers!

Synergie is niet zomaar een uitzendbureau. Wij onderscheiden ons door verschillende sterke punten die we hieronder kort toelichten.

Ruimschootse ervaring in logistiek én productie

​Sinds 2001 hebben we ervaring met het uitzenden van arbeidskrachten. Vanaf dag één zijn logistiek en productie onze grootste werkterreinen geweest, waardoor we ruimschootse ervaring hebben op dit gebied.

No-nonsense cultuur

Bij Synergie heerst een open en informele werksfeer. Het gezamenlijk zorgen voor tevreden klanten is belangrijker dan de hiërarchie in ons bedrijf.

Zeer vertrouwd met op- en afschalen arbeidskrachten

Degene die als vast aanspreekpunt geldt voor de betreffende opdrachtgever gaat hier direct mee aan de slag. We zijn 24/7 bereikbaar, zodat we dit binnen een aantal uren voor u kunnen regelen.

Hoge mate van flexibiliteit  en servicegerichtheid

 • Vast aanspreekpunt(en) 
  Bij ons heeft iedere opdrachtgever een vast aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat we een band opbouwen met de opdrachtgever en snel en adequaat kunnen reageren en inspelen op uw wensen en behoeften.
 • 24/7 bereikbaarheid
  Onze vaste aanspreekpunten zijn 24/7 bereikbaar. We staan dus altijd klaar om de klant optimaal van dienst te zijn.
 • Kwalitatief hoogwaardige begeleiding
  Onze flexkrachten genieten ook van onze hoogwaardige begeleiding. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is en dat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Op ons kantoor zijn Poolse / NL-se medewerkers die het contact onderhouden met de flexkrachten. Zij nemen de taalbarrière weg en kunnen het werk en eventuele vragen en/of opmerkingen perfect uitleggen aan de flexkrachten.
   

Weinig verloop arbeidskrachten

Eenmaal bij ons in dienst zorgen wij voor een optimale werkomgeving, zodat onze werknemers zich puur op het werk kunnen richten. Alle andere randzaken zoals de reis naar Nederland, huisvesting, vervoer en administratieve zaken als aanmelding zorgverzekering en eventueel aanvraag van een BSN-nummer worden door ons geregeld. Dit zorgt ervoor dat onze flexkrachten blij zijn met Synergie als werkgever.

Een betrouwbaar kwaliteitsuitzendbureau

De uitzendbranche is omvangrijk. Jaarlijks gaan 750.000 uitzendkrachten aan de slag. Als u als bedrijf uitzendkrachten inhuurt, wilt u dat regelen met een kwalitatief goede en betrouwbare uitzendonderneming. Op de pagina ‘certificeringen’ staan een aantal keurmerken waardoor u verzekerd bent dat u aan ons een betrouwbare kwaliteitspartner heeft.