Ik heb werkkracht nodig
Szukam pracy / Ik zoek werk
"Samen zorgen dat het werkt!"
Bas Hermes - Directeur
Synergie International Recruitment
Link to edit content:
"Succesvolle samenwerking voor de W&S en personeelsadministratie van horecapersoneel en skileraren"
Werken in Oostenrijk.nl
Link to edit content:
"In korte tijd het aantal flexkrachten flink opschalen"
Ingram Micro
Link to edit content:
"Snel de juiste persoon gevonden die bij onze organisatie past"
HR Manager
Tausch brand sensations
Link to edit content:
"Optimale kwaliteit en leverbetrouwbaarheid "
Berry van der Velden - directeur
BERCO Car Carpets
Link to edit content:

Opdrachtgevers

Als opdrachtgever van Synergie krijgt u wat u nodig heeft. Wij willen onze opdrachtgevers zo goed en optimaal mogelijk van dienst zijn. Door onze persoonlijke benadering krijgt u precies wat u nodig heeft. Bij alles wat we doen is ons uitgangspunt "Geef de opdrachtgever wat hij nodig heeft en niet wat hij vraagt"!

Een aantal van onze opdrachtgevers wil graag hun eigen ervaring met jullie delen:

Berry van der Velden, directeur @ BERCO Car Carpets

“We werken al jarenlang nauw samen met Synergie en we zijn erg tevreden over de goede samenwerking. Ze weten exact welke medewerkers bij ons passen. Synergie weet dat kwaliteit en leverbetrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel staan. Er is regelmatig contact en overleg over de dagelijkse planning en werkzaamheden en er wordt snel en adequaat gereageerd wanneer dat nodig is. Het kantoor van Synergie zit bij ons om de hoek, dus wanneer de situatie daar om vraagt, is er in een mum van tijd iemand ter plaatse. Daarnaast werken we al jaren met vaste aanspreekpunten en zijn er korte lijnen, wat er voor gezorgd heeft dat we een prettige en standvastige relatie hebben opgebouwd. Bij BERCO vinden we het belangrijk dat de zaken buiten het werk om ook goed geregeld zijn, de huisvesting en het vervoer bijvoorbeeld. Bij Synergie weten we dat deze voldoen aan een meer dan goede kwaliteitsnorm. Als de randvoorwaarden namelijk goed zijn, gaat de medewerker onbezorgd en met plezier naar zijn werk en worden er nog betere productiecijfers gehaald.“

Katja van der Steen, voormalig HR Manager @ Tausch brand sensations

 “De samenwerking met Synergie ervaar ik als zeer prettig. Synergie begrijpt de vraag van Tausch brand sensations. Bij de inzet van tijdelijk personeel werkt Synergie snel,  communiceert met korte lijnen , is klantvriendelijk en levert maatwerk.
Synergie is een bureau waarbij de werving & selectie procedure voor een structurele functie met een gerust hart durf neer te leggen. Door te kiezen voor de werving & selectie procedure heeft Synergie ons de afgelopen periode behoorlijk wat werk uit handen genomen.

Afdeling Workforce @ Ingram Micro

“Als toonaangevend bedrijf in de e-commerce dienstverlening lopen wij voorop als het gaat om innovatieve en slimme oplossingen om de webshops van onze klanten te laten excelleren. Schaalbaarheid is daarbij een belangrijk aspect. Synergie denkt daar al jaren volop met ons in mee en gezamenlijk hebben we een grote pool van ingewerkte flexkrachten opgebouwd. Zodra de vraag naar extra medewerkers toeneemt zijn ze in staat om het aantal flexkrachten snel op te schalen. De leverbetrouwbaarheid en opkomstpercentages zijn hoog te noemen. Synergie gaat voor de praktische gerichte aanpak die in combinatie met de nauwe onderlinge samenwerking leiden tot de beste resultaten voor ons bedrijf.“ 
 

Heeft u werkkracht nodig en wilt u óók krijgen wat u nodig heeft?
Laat ons weten wat u zoekt!

 

 

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29