Diensten

  Synergie International Recruitment   maakt deel uit van de internationaal en beursgenoteerde Synergie Groep. In Nederland bestaat Synergie uit:

Door de jaren heen is Synergie uitgegroeid tot een multinationale onderneming, die met bijna 750 vestigingen actief is in zeventien verschillende landen.

Synergie International Recruitment is gespecialiseerd in het uitzenden van internationale medewerkers, voornamelijk afkomstig uit Polen en andere landen in Oost-Europa en bemiddelt in vaste en tijdelijke banen in diverse sectoren zoals in de logistieke-, productie-, metaal-, food-, en bouwsector. Voorbeelden van banen zijn hef- en/of reachtruckchauffeurs, productiemedewerkers, in- en outboundmedewerkers, orderpickers (voicepickers), allround logistiek medewerkers, technische productiemedewerkers en alle voorkomende “extra handjes” .

We zijn in staat om snel in aantallen op- en af te schakelen, afhankelijk van de (tijdelijke) drukte of piek in uw bedrijf. De arbeidskrachten worden zorgvuldig in Nederland, Polen en Oost-Europa geselecteerd op basis van een, samen met u, opgesteld functieprofiel. Afhankelijk van het project kunnen ongediplomeerde werknemers worden ingezet of juist vakbekwaam gecertificeerd personeel.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Uitzenden
Ieder bedrijf heeft door het jaar heen wel eens te maken met piekdrukte of onderbezetting vanwege vakantie of ziekte. Kostentechnisch is het niet interessant om hier structureel mensen voor op uw loonlijst te hebben staan. Flexibiliteit en op tijdelijke basis inhuren sluit beter aan bij deze situatie.

Payrollen
Bij payrolling krijgt u de flexibiliteit van een uitzendkracht, zonder de kosten van werving en selectie. We nemen op papier uw uitzendkracht over en nemen hiermee al uw arbeidsrechtelijke risico’s over.

Detacheren
Voor de opvang van structurele flexibele arbeid bieden wij de mogelijkheid om medewerkers via de detacheringsformule bij uw bedrijf te plaatsen. Deze constructie biedt u meer binding met uw tijdelijke werknemers.

Werving & Selectie
Wij bieden ook de mogelijkheid om kandidaten voor een functie te werven en te selecteren. Vervolgens kan de passende kandidaat direct door de opdrachtgever in dienst worden genomen. Met een creatieve marktbenadering gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Opleidingen
Gemotiveerde medewerkers krijgen bij ons de kans om bijvoorbeeld hun hef- en of reachtruckcertificaat te behalen of het Basisveiligheid VCA-certificaat. Met deze papieren in hun bezit zijn gemotiveerde medewerkers vervolgens verzekerd van een leuke en uitdagende baan bij een van onze opdrachtgevers.