Ik heb werkkracht nodig
Szukam pracy / Ik zoek werk

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als complete dienstverlener in de uitzendbranche staan we continu en dagelijks in contact met mensen. We zijn ons zeer bewust van de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Werk is nu eenmaal van groot belang in het leven van een mens. Daarom willen we niet alleen de beste zijn in onze dienstverlening, maar ook een maatschappelijke meerwaarde bieden

Ons sponsoringbeleid richt zich op het vinden van een match tussen de inzet van onze expertise en vragen en behoeften vanuit de samenleving. Dat doen we door diverse sportverenigingen in Schijndel en omgeving financiële ondersteuning te bieden. Waar nodig proberen we onze kennis en expertise in te zetten.

Naast de sponsoring van sportclubs, sponsort en steunt Synergie International Recruitment diverse initiatieven en goede doelen:

 

SOS700

SOS700 is een stichting van Schijndelse ondernemers die de ambitie heeft om zich in te zetten voor de Schijndelse samenleving. De activiteiten die SOS 700 organiseert zijn bedoeld voor alle leeftijden en hebben het doel om leven in de brouwerij te brengen.

 

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29